Puhelin

+358 40 169 7766

Sähköpostiosoite

info@knockout-group.fi

Grandmaster Rami Vainionpää
9. dan Korean Sin Moo Hapkido
5. dan Philippines Kombatan
Hyol Do Bup consept developer
Founder of Akupressuuri – Acupressure and meridian threrapy education

KONSEPTIN KEHITTÄJÄ

Aloitti kamppailu- ja itsepuolustuslajien harjoittelun vuonna 1979. Hänellä on korealaisen Sin Moo Hapkidon suurmestarin 9.dan arvo ja filippiiniläisen Kombatanin 5.dan mestarin arvo.

Vainionpää valittiin 1998 vuoden Hapkido opettajaksi Euroopassa. Lisäksi hän sai London International Hall of Famessä 2011 excellence award –palkinnon opetustyöstään. 

”Kosketuksen itämaiseen lääketieteeseen sain 1989 Voitto Harjulta, joka on yksi ensimmäisistä suomalaisista akupunktiohoitajista.

Ensimmäisen akupainallus- ja akupunktiokoulutuksen pidin v. 1996 Porissa. Tämän jälkeen olen kouluttanut itseäni monissa eri koulutuksissa ympäri maailman.”

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen Akupressuuri -maailmaan !

MIKSI ME OLEMME ERILAISIA?

Akupressuuri konsepti on ainutlaatuinen, koska se yhdistää niin perinteistä kiinalaista akupunktuuria kuin HyolDo Bup hermopiste konseptin parantavia elementtejä.

Konseptin kehittäjä Rami Vainionpäällä on yli 30 vuoden kokemus itämaisesta lääketieteestä sekä erilaisista kamppailulajeista, ja näiden opettamisesta niin Suomessa kuin maailmalla yli 500 seminaarin verran.

Vainionpää tekee yhteistyötä kansainvälisesti ympäri maailmaa saman alan opettajien ja mestareiden kanssa kehittäen jatkuvasti omaa osaamistaan.

Mikäli kiinnostut koulutuksistamme, ota rohkeasti yhteyttä. 

Liity tiedotuslistalle lähetämällä nimesi ja sähköpostisi osoitteeseen: info@knockout-group.fi

fiFinnish